LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

Am nevoie de o saltea nouă?

De ce trebuie să achiziționăm o saltea nouă?

Dacă vrei să îmbunătățești confortul saltelei vechi, trebuie să optezi pentru varianta cea mai potrivită.

Există o diferență semnificativă între protectoarele de saltea obișnuite și saltelele tip topper. În primul caz, husa va preveni uzura și pătarea saltelei. În cel de-al doilea caz, salteaua topper va oferi confort și va netezi denivelările saltelei vechi.

Când alegi o saltea topper, nu trebuie să faci compromisuri la calitate. Husele obișnuite sunt la prețuri destul de mici față de saltelele topper. Principala diferență constă în înălțimea produselor. Saltelele topper au grosimea între 3-9 cm.

Cum să alegi salteaua topper potrivită?

Varietatea mare de modele pentru toppere uneori te poate bulversa. Trebuie să faci alegerea potrivită, în funcție de preferințele tale. Îți prezentăm criteriile principale pentru o alegere potrivită a unui topper.

Care este cel mai bun material?

Primul criteriu pe care trebuie să-l stabilești pentru alegerea saltelei topper este compoziția acestuia. Bumbac, puf de gâscă, latex, spumă cu memorie sau lână - alegerea este a ta.

Topper din bumbac

Acest material este un absorbant excelent de umiditate și nu permite reținerea umidității. Este extrem de potrivit pentru folosirea zilnică și este o alegere excelentă pentru oameni care suferă de alergii.

Saltea topper din lână

După cum îți dai seama, modelele din lână sunt recomandate pentru sezonul de iarnă. Acest tip de saltele topper sunt preferate de multe persoane, rezistă ani de zile și îți vor oferi un confort de neuitat în timpul somnului.

Saltea topper cu latex

Acest material se caracterizează prin durabilitatea și elasticitatea sa excepțională. Acesta este motivul principal pentru care topperele din latex au devenit un produs foarte căutat.

Saltele topper cu spumă de memorie

Spuma cu memorie este cu siguranță unul dintre cele mai preferate materiale atunci când vine vorba de saltele și topper. Spuma cu memorie este un material termoregulator, urmărește curbele corpului și oferă suportul corpului și confortul necesar.

Vedeți aici saltele topper din spumă de memorie

Care sunt avantajele saltelelor topper?

Prețul accesibil

Cu timpul, saltelele își pot pierde proprietățile. O saltea incomodă poate duce la dureri de spate sau de abdomen. Achiziționarea unei saltele topper va îmbunătăți proprietățile saltelei vechi, la un preț accesibil.

Sunt compacte

Saltele topper sunt extrem de ușoare și practice. Pot fi transportate cu ușurință dintr-un loc în altul și pot fi depozitate în formă de rulou, în funcție de model.
În general, saltelele topper sunt un produs foarte potrivit, care cu siguranța va mări nivelul de confort al saltelei vechi și incomode.

Comentarii