LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

De ce să ne cumpărăm o saltea de lux?

Salteaua de lux este un nivel superior de confort pentru orice dormitor

De-a lungul anilor, industria saltelelor s-a dezvoltat cu o rapiditate extremă și drept urmare, saltelele s-au transformat, beneficiind de tehnologie din ce în ce mai high-tech. Cele mai luxoase și mai confortabile saltele uneori chiar sunt numite și „sisteme de dormit”.

Cele mai scumpe saltele, bazate pe cercetările NASA, costă la fel de mult cât un autovehicul BMW de clasă mijlocie. Adevărul este că o saltea ieftină care costă 200-300 de lei nu îți va asigura un somn bun și liniștit, decât dacă ești tânăr, nu ai o greutate prea mare și deseori dormi și în alt pat. De asemenea, saltelele ieftine ar trebui schimbate mai des, la fiecare 2-3 ani. Dacă investești mai mulți bani, de exemplu 1000 - 2000 de lei și mai mult, nu va fi necesar să schimbi salteaua timp de 10 ani sau peste, iar cele mai luxoase modele se mențin funcționale și până la 25 de ani.

Vedeți saltelele cu reduceri de până la 80%

De ce să alegem o saltea de lux?

Atunci când oamenii cumpără o canapea pentru sufragerie sau un set de 1500 - 2000 lei, canapea pe care petrec o oră - două în fața televizorului în timp ce iau cina dar cheltuiesc de două ori mai puțini bani pe o saltea pe care dorm timp de 8 ore, este absurd. O saltea de lux, într-adevăr, poate fi destul de scumpă. Cu toate acestea, pe termen lung, banii pe care îi cheltuiești sunt o investiție excelentă. Saltelele de lux sunt de obicei fabricate din materiale de înaltă calitate și care destul de greu se deformează. Acestea sunt proiectate pentru un interval lung de folosire, ceea ce înseamnă că, la o îngrijire adecvată, le poți folosi mulți ani și nu este necesar să le schimbi des.

O saltea de lux este investiția care te va răsplăti pe termen lung!

Banii mai mulți pe care îi vei cheltui pentru o saltea de calitate, confortabilă, de lux sunt o investiție excelentă, deoarece vei obține mai multe beneficii speciale, menite să își ofere un somn mai bun.

Unele modele dețin proprietăți specifice, precum controlul temperaturii corpului, grija pentru poziția corectă în timpul somnului, menținerea sănătății prin materialele naturale folosite în construcția saltelelor, umpluturi care conțin minerale, plante și arome binefăcătoare sănătății.

Alegerea unei saltele perfecte de lux este o decizie care va avea un impact asupra sănătății tale și a partenerului tău, în următorii zeci de ani, așa că trebuie să iei în considerare cu atenție caracteristicile specifice ale saltelei, acele proprietăți care sunt mai importante pentru tine!

Adevărata valoare a oricărei saltele de calitate constă în materialele și designul componentelor sale. Designul exterior nu este atât de important, deoarece de cele mai multe ori salteaua este acoperită cu lenjerie de pat, dar ai grijă să ții cont de faptul că modelele de lux oferă saltele învelite cu țesături delicate din mătase, bumbac egiptean, bambus, cașmir, fibre de argint sau de ioni, din jojoba, aloe vera, plante sau minerale. Un alt lucru care distinge saltelele de lux este înălțimea lor.

Saltelele de lux au înălțimea între 25 cm și 35 de cm

Cu cât este mai înaltă o saltea, cu atât se consideră mai luxoasă. Cele mai bune modele au înălțimea între 25-35 cm.

Oamenii trec adesea prin nopți nedormite și oboseală constantă înainte să realizeze că, pentru a scăpa de stres și tensiune, trebuie pur și simplu să schimbe salteaua tradițională.

Caracteristicile ergonomice și ortopedice ale celor mai moderne materiale folosite la saltele în ziua de azi, precum arcurile înfășurate în husă, saltele din spumă cu memorie, saltelele din gel cu memorie, saltelele din latex, cu nucă de cocos, cu spumă moale, vor îmbunătăți cu siguranță confortul, vor elimina durerea și tensiunea din corp.

Înainte de a-ți cumpăra o nouă saltea, gândește-te cu atenție: câți bani ești dispus să cheltuiești pentru sănătatea ta, cum ți se desfășoară odihna zilnică și dacă ai un somn odihnitor. Consultă-te cu experții în domeniu, ia în considerare gradul de fermitate potrivit pentru tine și pentru partener, stabiliți-vă bugetul și nu pierdeți timpul!

Dacă ești în căutarea unei saltele de lux și cauți o ofertă excelentă de prețuri, verifica pe Mattro.ro.Magazinul online este lider în comerțul cu articole de dormit și saltele, având o experiență de mulți ani în acest domeniu. Noi vă vom oferi cel mai mic preț , pentru o saltea de calitate superioară, cu livrare complet gratuită!

Comentarii