LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

Saltele rulate

Pentru majoritatea celor care cumpără saltele, este puțin îngrijorător faptul că la comanda unei saltele, aceasta vine împachetată sub formă de rulou. Cu toate acestea, cei mai mari producători, cei de elită din industrie, folosesc noi tehnologii de împachetare. În piața de profil bulgară, TED, Magniflex și iSleep sunt producătorii care folosesc tehnologia roll pack.

Toate saltelele, cu excepția unor saltele de cea mai înaltă clasă, care au înălțimi impresionante, se comportă excelent când sunt supuse rulării.

Vedeți saltelele rulate ale brandului TED


Cum se împachetează saltelele rulate?

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea saltelei care sosește ambalată sub formă de rulou, deoarece rularea și vidarea în sine se realizează prin mijloace tehnologice moderne care au devenit deja parte din procesul de producție.

Salteaua este mai întâi împachetată într-un nailon de protecție, apoi o mașină de compresie în vid, folosind un tambur, rulează salteaua fără a-i afecta funcționalitatea. Indiferent dacă salteaua are sau nu arcuri, această procedură nu deteriorează saltelele.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că o saltea rulată nu trebuie să rămână în această stare mai mult de șase luni, deoarece există pericolul ca aceasta să nu se mai așeze corespunzător. Vă sfătuim, dacă sunteți în proces de amenajare al apartamentului sau nu aveți posibilitatea de a folosi salteaua pe moment, să nu vă grăbiți cu achiziția.

Oricum, producătorii de saltele oferă periodic promoții atractive, promoții în care găsiți o ofertă largă de saltele, după ce veți încheia cu renovările.

Cum se folosește salteaua înfășurată în rulou?

Iată ce trebuie să faceți pentru a folosi noua saltea și pentru a profita de aceasta, în vederea unui somn odihnitor:

  1. Despachetați salteaua rulată până ce ajunge la forma ei dreptunghiulară
  2. Așezați salteaua pe o suprafață plană, fără să vă așezați pe ea, să stați deasupra sau să puneți lucruri pe suprafața ei.
  3. Lăsați salteaua să se extindă treptat până când ajunge la la dimensiunea sa maximă. Acest proces are loc încet, deoarece se înlocuiește aerul aspirat cu aerul din compresia în vid.
  4. Acum salteaua ta este gata pentru a o folosi.

Cât timp este necesar pentru așezarea saltelei care vine ambalată în rulou până la întinderea acesteia în totalitate?

Compoziția și straturile care formează salteaua indică pentru fiecare saltea, de cât timp va avea nevoie să se așeze în forma ei paralelipipedică. O mare parte a saltelelor care vin livrate în rulou, au nevoie de 1-2 ore pentru a se umfla, însă în general timpul recomandat este de 24 ore, chiar până la 48 de ore pentru unele modele.

Producătorii de saltele au implementat o tehnologie înaltă de împachetare, inscripționând pe ambalaj timpul necesar pentru fiecare saltea de a se așeza. Este important de reținut că, odată ce o saltea este desfăcută, aceasta nu poate fi rulată din nou.

Au vreun miros saltelele ambalate în vid?

Saltelele oferite de noi, pot avea un miros ușor de fabrică, care de obicei se disipează în timp de 24-48 de ore. Deschideți geamurile pentru a obține în cameră o aerisire bună în timp ce salteaua se așează în forma ei normală.

Vedeți saltelele rulate în vid ale brandului iSleep

Beneficiile saltelelor împachetate în vid

Conservarea mediului înconjurător

Pentru livrarea saltelelor împachetate în vid, în mijlocul de transport sunt încărcate mai multe saltele, iar șoferii sau distribuitorii își pot organiza mai bine traseul de parcurs, folosind mai puțin combustibil. În acest mod, emisiile de dioxid de carbon dăunător mediului, ce provin din arderea combustibililor vor fi cu mult reduse.

Disponibile la timp

Deoarece saltelele rulate în vid ocupă mai puțin spațiu, producătorii pot menține la dispoziția cumpărătorilor mai multe saltele, pentru a asigura livrarea a unui număr sporit de saltele.

Pot fi ușor transportate

Transportul ușor al saltelelor, facilități de livrare și de manevrare, inclusiv urcarea pe scări până la domiciliu, toate se consideră avantaje la alegerea saltelei. Nu este nevoie să te îngrijorezi cum va intra pe ușă salteaua mare pe care ți-ai ales-o. Rulată, va fi foarte simplu de manevrat.

Livrare super rapidă

Livrarea se efectuează de obicei cu camionete, în care pot încăpea mai multe saltele rulate în vid decât saltele nerulate.

Acestea sunt împachetate în vid, până la o dimensiune mult mai mică decât cele obișnuite. Saltelele ambalate rulate în vid oferă oportunitatea perfectă pentru cei ce nu doresc să aștepte mult timp livrarea, sau pentru cei ce nu au posibilitatea să descarce și să urce o saltea pe scări.

Comentarii