LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

Toppere și saltele potrivite pentru rulote, autorulote și camioane

Dacă ești un fan al călătoriilor și preferi să te odihnești de-a lungul călătoriilor în corturi, rulote sau autorulote, atunci cu siguranță ar trebui să îți echipezi interiorul cu o saltea confortabilă sau cu un topper de calitate superioară. Somnul este deosebit de important pentru un tonus bun și pentru sănătate, iar în timpul călătoriilor este obligatoriu să dormi bine.

Explorați toppere cu - 75% reducere

Ce saltele să alegi pentru rulota sau autorulota ta?

În funcție de modul în care îți vei mobila rulota sau autorulota, saltelele potrivite sunt modele diferite. În cele mai multe cazuri, oamenii preferă saltelele cu două fețe, iar alegerea materialului îți aparține în întregime.

Poți alege cu ușurință o saltea cu arcuri - buzunare, arcuri clasice pentru capotă sau spumă. Mărimea depinde de paturile sau canapelele pe care le folosești dar chiar dacă patul nu este mărime standard, nu trebuie să îți faci griji - în magazinul online mattro.net poți comanda o saltea cu lățime și lungime personalizată. Dacă nu ești sigur de alegere sau dorești să obții o opinie profesionistă a consultanților noștri, te putem ajuta la telefonul 0747483639, iar livrarea saltelelor este gratuită, indiferent de locație.

Toppere pentru rulote și autorulote

Salteaua subțire numită topper este un alt accesoriu foarte potrivit pentru echiparea rulotelor și rulotelor. Topperele sunt saltele subțiri, cu o înălțime între 3 și 9 cm, care au funcția de a îmbunătăți confortul în timpul somnului. Un alt avantaj al topperelor este că sunt ușor de montat pe pat și extrem de practice în timpul vacanței tale cu rulota.

În funcție de miezul topper-ului, poți trăi senzații diferite - de la mai multă moliciune până la un efect plăcut de masaj sau răcorire. Topperele din spumă poliuretanică clasică oferă un suport mai ferm în timpul somnului și sunt ideale pentru situațiile în care se dorește atenuarea unui defect al canapelei sau saltelei uzate, de exemplu anumite denivelări.

Topperele din blat fabricat din latex sunt o variantă mai luxoasă și sunt o alegere excelentă dacă vrei să investești într-un produs de lungă durată. Dacă ești în căutarea unei adevărate relaxări în timpul vacanței tale, atunci cu siguranță topperele din spumă cu memorie sunt cea mai bună opțiune.

Pe lângă modelele construite din spumă clasică cu memorie, care relaxează corpul, sunt acum disponibile pe piață toppere făcute din spumă cu memorie răcoritoare, ideale pentru nopțile toride de vară.

Saltele și toppere pentru camioane și autocamioane

În magazinul online mattro.net poți, de asemenea, să comanzi un model individual, personalizat, pentru o saltea sau topper pentru o rulotă, autorulotă sau camion, pentru a o folosi atunci când călătorești. Partenerii noștri oferă o gamă largă de produse și modele, care în cel mai scurt timp posibil pot fi realizate la comandă.

Dormi confortabil și simte-te relaxat oriunde te-ai afla ! Comandă acum o saltea sau un topper, la un preț rezonabil pentru rulota sau autorulota ta.

Comentarii