LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

În 2013, Intershop SRL a început producția și vânzarea propriei mărci de saltele. Marcal de saltele Mattro și logo-ul său sunt brevetate în întreaga Uniune Europeană. În prezent, produsele mărcii Mattro numără aproximativ 30 de modele cu caracteristici diferite.

Pe lângă site-ul Mattro.ro produsele noastre sunt disponibile și în cele mai cunoscute magazine de mobilă din Bulgaria. Cea mai populară de până acum rămâne Colecția Green, care include saltea single și dublă Memo Green, saltea dublă și saltea de sus Green Life. Ele se caracterizează prin utilizarea de materiale ecologice și o manoperă precisă, fără adezivi și chimicale.

Toate cele patru modele de saltele sunt tapițate cu textile belgiene de lux cu un tratament specific antibacterian. Mattro oferă și modele cu tapițerie de lavandă, precum și cele cu spumă de scorțișoară. Lavanda are proprietăți foarte calmante și este recomandată persoanelor ce au probleme cu somnul.

Dacă acesta este aroma ta, ai de ales între salteaua Lavender Uno, salteaua Lavender Uno Memory și modelul Lavender Sense cu o singură față. Spuma de scorțișoară încorporată în saltelele Canella și Canella Uno Memory are proprietăți antioxidante puternice și protejează miezul saltelei de bacterii și dăunători.


Vedeți toate modelele Mattro aici >>