LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

49%
21 cm.
MATTRO
MATTRO

Saltea Blue Wave Memory - MATTRO

1.121,20 RON 2.228,88 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Cod produs - SKU MBWM
Gradul de fermitate Moale

SKU
MBWM
Categorii
Brand
Înălţime saltea
21 cm.
Gradul de fermitate
Moale
Miez
Spumă cu memorie
Garanție
15 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.

Descriere

Înălţime saltea: 21 cm.
Gradul de fermitate: moale
Miez: Spumă cu memorie
Garantie : 15 ani 
Salteaua Blue Wave Memory este un alt nou produs a portofoliului bogat și divers de modele al mărcii bulgare de saltele Mattro. La prima vedere, modelul impresionează printr-un aspect frumos și rafinat. Acest lucru se realizează datorită husei speciale realizate din material textil inovator Energy Up. În nucleul modelului, sunt combinate două tipuri de spumă - 14 cm de spumă poliuretanică de înaltă calitate, oferind consumatorului sprijin general și poziția corectă a corpului și 4 cm de spumă special profilată, pe cealată parte a saltelei, care contribuie la o senzație mai moale și mai relaxantă în timpul somnului. Modelul Blue Wave Memory oferă două fețe saltelei- de vară și de iarnă, iar senzația de fermitate este diferită pe ambele părți. Partea de iarnă este mai moale, cu un strat de spumă cu memorie de 2 cm matlasat în husă. În combinație cu spuma profilată pe aceasta latură, clientului i se asigură o distribuție precisă a curbelor pe întregul corp, care contribuie la un somn odihnitor și sănătos. Pe partea de vară, modelul are vată matlasată din poliester și un strat subțire de spumă poliuretanică.

Salteaua Blue Wave Memory NEW are și un design impresionant pe placă, care, pe langă faptul că este captușită cu spumă poliuretanică, are și benzi decorative de culoare cappuccino. Un model elegant și confortabil care se potrivește fiecărei case. Nu ezitați și comandați acum din magazinul online de accesorii pentru dormitor Mattro.ro și profitați de transport gratuit în toată țara și de prețuri promoționale avantajoase.


Avantajele saltelei Blue Wave Memory:

 • Spumă poliuretanică de 14 cm
 • Spumă profilată de 4 cm pe o parte
 • Două fețe cu senzații de confort diferite
 • Parte de vară și de iarnă
 • Damasc Energy Up
 • Spumă cu memorie (2 cm) matlasată în damasc pe partea de iarn
 • Damasc matlasat cu vată de poliester și poliuretan pe partea de vară
 • Aspect excelent - placă cu benzi decorative în culoarea cappuccino
 • Gradul de fermitate - moale
 • Antibacterian
 • Anti-alergic


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 

1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.Detalii

SKU
MBWM
Categorii
Brand
Înălţime saltea
21 cm.
Gradul de fermitate
Moale
Miez
Spumă cu memorie
Garanție
15 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.