LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

69%
20 cm.
MATTRO
MATTRO

Saltea Canela Uno Memory - MATTRO

759,05 RON 2.498,69 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Cod produs - SKU MKUM
Gradul de fermitate Mediu dur

SKU
MKUM
Categorii
Brand
Înălţime saltea
20 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică, Spumă profilată
Garanție
5 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da

Descriere

Înălţime saltea: 20 cm.
Gradul de fermitate: Mediu dur
Miez: Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică, Spumă profilată
Husă cu fermoar: Da
Garanție: 5 ani


Saltelele MATTRO vă prezintă un produs inovativ - salteaua Cinnamon Uno Memory, inspirată din ideea unui somn calicativ și a unui stil de viață sănătos. De aceea, eroina principală pentru producerea saltelei este scorțișoara, cu proprietăți pozitive asupra organismului. Salteaua cu două fețe este realizată din nucleu fără arcuri cu spumă de o elasticitate superioară, care repartizează uniform greutatea corpului în timpul somnului. Particulele de scorțișoară încorporate în nucleul saltelei garantează o protecție sigură împotriva acarienilor și bacteriilor. Scorțișoara deține de proprietăți antimicrobiene naturale, împrospătează memoria și reglează tensinuea arterială. Pe cealaltă față, modelul conține strat de spumă poliuretanică profilată cu 7 zone de confort. Aceata înseamnă, că toate zonele de susținere ale corpului- capul,umerii, talia, șoldul, genunchii ți gleznele, se susțin rigid în funcție de necesitate. Pe lângă acestea, spuma poliuretanică profilată are un efect placut de masaj, potrivită pentru persoane cu probleme în zona coloanei vertebrale și taliei.

Pe de altă parte, salteaua Cinnamon Uno Memory este disponibilă și în varianta cu spumă memory(V5020). Stratul cu spumă de memorie are capacitatea de adaptare la forma corpului preluând amprenta acestuia, fapt care contribuie la diminuarea presiunii din corp. Spuma memory este varianta preferată, mai ales în timpul iernii deaorece are capacitatea să reacționeze asupra temperaturii corpului, astfel menținînd căldura în pat și creând sentimentul de ”îmbrățișare” . Luxul acestui produs este încheiat cu husa din textil belgian cu fibre de bambus, având proprietăți de evaporare a umezelii. Fibrele de bambus reprezintă reglare termică naturală , care asigură un mediu proaspăt și curat pentru somn în orice anotimp. Salteaua Cinnamon Uno Memory are husă detașabilă cu fermoar, lavabilă în condiții casnice. Fiecare om merită somn sănătos și confort, de aceea achiziționați acum salteaua antibacteriană , care va fi totul de ce aveți nevoie!

Proprietățile și structura saltelei Cinnamon Uno Memory:

  • Nucleu fără arcuri din spumă poliuterică respirabilă și cu scorțișoară
  • Strat de spumă profilată cu 7 zone de susținere pentru confort, relaxare si efect de masaj
  • Strat de spumă memory pentru confort (V5020)
  • Fiecare față a saltelei cu fermitate și senzație diferită
  • Husă de lux cu fermoar, textil belgian cu fibre de bambus
  • Potrivită pentru orice vârsta
  • Produs antibacterian, antiacarian și sănătos

Termen de livrare 7 - 10 zile lucrătoare.


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 

1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.

Detalii

SKU
MKUM
Categorii
Brand
Înălţime saltea
20 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică, Spumă profilată
Garanție
5 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da