LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

49%
cadou
30 cm.
MATTRO
MATTRO

Saltea cu două fețe Diamond - MATTRO

2.517,37 RON 5.021,24 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Gradul de fermitate Reglarea fermității

Categorii
Brand
Înălţime saltea
30 cm.
Gradul de fermitate
Reglarea fermității
Garanție
25 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da

Descriere

  pentru o saltea cu lățimea de până la 120 cm - 1 buc. Perne Active Air cadou


  pentru o saltea cu o lățime de peste 120 cm - 2 buc. Perne Active Air cadou


Husă: cu fermoar

Garanție: 25 ani

Ambalare: Rollpack

Gradul de fermitate: Reglarea fermității

Înălţime saltea: 30 cm.


Salteaua cu două fețe Diamond este una dintre cele mai luxoase oferte ale saltelelor Mattro. Un model care combină mai multe straturi de spumă de fermitate diferită, pe care le poți combina și potrivi în funcție de preferințele tale individuale de fermitate. Miezul pentru dimensiunile de două persoane este împărțit în două jumătăți pe lungime, astfel încât fiecare jumătate să poată fi ajustată la cerințele clientului prin deplasarea straturilor. Este extrem de potrivită pentru cuplurile care au preferințe diferite de fermitate. Materialele din care este construit miezul sunt un strat profilat de spumă cu memorie Memory Massage (4 cm) și două straturi de spumă foarte elastică, de densitate și fermitate diferite - Soft Foam 12 cm și Ultra Soft foam 10 cm. O caracteristică a saltelei Diamond este că spuma Memory Massage nu numai că are capacitatea de a percepe curbele corpului, dar cu profilul său specific are și efect de masaj asupra corpului. Acest strat de spumă, împreună cu Soft Foam, sunt într-o husă interioară cu fermoar. Într-o husă interioară separată se găsește și celălalt strat de spumă - Ultra Soft. Husele interioare sunt din material ranfors. Datorită lor, este mai ușor să muți straturile.

Salteaua cu două fețe Diamond este o alegere excelentă nu numai datorită calităților unice ale nucleului, ci și datorită calității înalte a materialului textil. Damascul Diamond este din bumbac, matlasat cu spumă cu memorie (2 cm) în combinație cu bumbac pe o parte și matlasat cu vată și bumbac pe cealaltă parte. Matlasarea suplimentară oferă un confort și mai mare saltelei și întărește senzația de comoditate și somn netulburat. Husa are fermoar pentru îndepărtarea și curățarea ușoară, iar pe o parte are și o linie decorativă colorată care completează perfect aspectul produsului. Materialul textil are un tratament antibacterian si antiacarieni. Dacă vrei sa aduci lux și confort dormitorului tău, salteaua Diamond cu înălțimea ei de 30 cm este alegerea potrivită.

Caracteristicile saltelei cu două fețe Diamond:

 • Miez multistrat - trei straturi cu compoziție diferită
 • Straturile pot fi schimbate pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră individuale de fermitate
 • Fermitate diferită a celor două jumătăți ale saltelei - ideală pentru partenerii cu preferințe diferite de fermitate
 • Spumă Memory Massage - spumă cu memorie profilată cu efect de masaj care se adaptează formei corpului
 • Spumă moale - spumă cu elasticitate și densitate ridicată
 • Spumă foarte elastică Ultra Soft (10 cm)
 • Huse interioare cu fermoar
 • Husă exterioară din material textil Diamond
 • Spumă cu memorie matlasată pe o parte în husă
 • Fermoar pentru întreținerea ușoară a unui mediu de dormit sănătos și igienic
 • Antibacterian și anti-acarieni

Saltelele Mattro au grijă de somnul odihnitor al clientilor lor, așa că se bazează pe o varietate din ce în ce mai mare de produse, printre care se numară și o pernă Active Air cu nucleu de memorie. Modelul este realizat cu tehnologie modernă ActivAir, cu numeroase deschideri în structura materialului, care asigură o permeabilitate ridicată la aer în timpul somnului. Acest lucru este de o importanță deosebită, deoarece nu se reține umiditatea și perna nu se supraîncălzeste. Spuma cu memorie se caracterizează prin capacitatea sa de a cuprinde curbele, oferind un sprijin stabil capului, gâtului și umerilor, ceea ce favorizează un somn bun. Perna Active Air este anatomică, cu tratament antibacterian și anti-acarieni al husei. Este potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă, alergice și persoanele care suferă de astm. Husa este confectionată din material textil de înalta calitate, moale și delicat la atingerea pielii. Este detașabilă și poate fi spălată acasă. Pe lângă o husă exterioară cu fermoar, modelul are și o husă interioară, astfel protejând miezul.


Caracteristicile pernei Active Air:

 • Miez din spumă cu memorie
 • Tehnologia Active Air
 • Canale multiple de aer în nucleu
 • Husă detașabilă
 • Husă interioară
 • Întreținere optimă
 • Anatomică
 • Antibacteriană
 • Gradul de fermitate - moale
 • Dimensiune 60 x 40 x 15 cm

INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 


1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.

Detalii

Categorii
Brand
Înălţime saltea
30 cm.
Gradul de fermitate
Reglarea fermității
Garanție
25 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da