LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

cadou
21 cm.
TED
TED

Saltea cu două fețe Ergo Disc de la - TED

1.452,60 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Cod produs - SKU MED

SKU
MED
Categorii
Brand
TED
Înălţime saltea
21 cm.
Garanție
5 ani
Greutatea maximă recomandată
115 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.

Descriere

  peste 120 cm - 2 perne cadou Memory Puf


Greutatea maximă recomandată: 115 kg/persoană
Înălţime saltea: 21 cm.
Garanție: 5 ani


TED este unul din liderii care oferă mobiliere inovative pentru dormitor de calitate superioară. Grija principală a companiei este să ofere un somn odihnitor , fabricând produse în acest sens. Una din aceste saltele este -salteaua Ergo Disc din colecția Sleep Genesis.

Un model excepțional este salteaua cu disc ergo funcțional și suprafață cu efecte de relaxare. Nucleul saltelei este compus din două straturi cu spumă profilată cu zone individuale ( Body soft) și spumă Ergo Disc (Body Care). Datorită spumei cu ergo disc, poziția preluată a coloanei vertebale este corectă și prin suprafața relaxantă a saltelei se obține efectul odihnitor și relaxant. Salteaua cu două fețe - Ergo Disc are certificat pentru produs medical fiind pe deplin potrivit pentru persoane cu dureri de spate.

Beneficiile saltelei cu două fețe Ergo Disc:

  • Model anatomic cu ergo disc funcțional
  • Nucleu din spumă Ergo Disc (Body Care)
  • Spumă profilată pentru diferite zone (Body Soft)
  • Suprafață relaxantă
  • Produs medical certificat Pending
  • Se livrează rulată

Termen de livrare 7 - 10 zile lucrătoare.


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 

1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.Detalii

SKU
MED
Categorii
Brand
TED
Înălţime saltea
21 cm.
Garanție
5 ani
Greutatea maximă recomandată
115 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.