LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

49%
cadou
25 cm.
TED
TED

Saltea Ergo Comfort - TED

1.610,55 RON 3.207,60 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Cod produs - SKU ETGCMF
Gradul de fermitate Mediu dur

SKU
ETGCMF
Categorii
Brand
TED
Înălţime saltea
25 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da

Descriere

  peste 120 cm - 2 perne cadou Memory Puf


Înălţime saltea: 25 cm.
Gradul de fermitate: Mediu dur
Miez: Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică
Husă cu fermoar: DaSomnul este un proces care nu trebuie subestimat, dimpotrivă, permanent trebuie să ne străduim pentru îmbunătățirea acestuia, pentru ca să ne simțim revigorați și împliniți zi de zi. Saltele TED- este un lider recunoscut, producător de mobilier pentru dormitoare și Mattro.net - est emagazinul online preferat, a cărei echipă prin experiența lor bogată, oferă miilor de clienți saltele de cea mai înaltă calitate. În urma studiilor efectuate cu privire la fiziologia somnului, aceștia știu cum să vă îndrume pentru a îmbunătăți starea somnului dvs. În acest scop, echipa tehnologilor de la TED-BED, bazați pe cunosțințele de know-how de la Mattro.ro produc salteaua Ergo Confort hibridă și incomparabilă cu nucleul care combină cele mai noi materii și tehnologii inovative.

Nucleul acestui produs, este fabricat cu sistemul de pocket arcuri și în structura căruia fiecare arc este impachetat individual și va permite afundarea corectă a părților de susținere ale corpului și zona spatelui. Astfel salteaua se adaptează la amprenta corpului și îi permite relaxarea fără acumularea presiunii.


Cele două fețe ale saltelei Ergo Confort oferă diferite senzații, multumită celor două tipuri de spumă de primă calitate combinate pe ambele laturi ale pachetului de arcuri. Spuma specială Body Care contribuie suportului întregului corp, pe când spuma memory termoactivă va avea grijă de eliminarea în totalitate a presiunii din articulații și mușchi, dar și va ajuta la relaxarea completă a utilizatorului. Pe lângă nucleul său de tehnologie elevantă, salteaua Ergo Confort este fabricată cu țesătură fină pentru răsfățul pielii dumneavoastră, multumită textilului Lyocell cu fibre Tencel.

Această țesătura deține proprietatea de absorbție naturală a umezelii, termoregulator și antialergeni care cu siguranță vor menține un mediu mai proaspăt și igienic de somn. Husa din țesătură fină și plăcută la atingere este fabricată cu o bandă elegantă pe margini de culoare neagră, aspect ce completează viziunea rafinată a acestui model. Magazinul online Mattro.net pentru mobiliere de dormitor oferă salteaua hibridă Ergo Confort la preț unic inclusiv cu livrarea gratuită în orice oraș din țară!

Beneficiille saltelei Ergo Comfort:


  • Saltea de tip hibrid cu două fețe și două nivele de fermitate
  • Nucleu din pocket-arcuri cu proprietate ortopedică
  • Spumă Body Care cu efect de susținere
  • Spumă memory pentru eliminarea tensiunii corpului
  • Textil compus din poliester (62%) și țesătură Lyocell cu fibre de Tencel (38%)
  • Țesătură moale la atingere, hidroscopică, hipoalergică și termoregulatoare
  • Design elegant capitonat cu bandă neagră
  • Nivel de fermitate- latură cu fermitate medie și latură cu fermitate moale


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 


1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.Detalii

SKU
ETGCMF
Categorii
Brand
TED
Înălţime saltea
25 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da