LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

74%
cadou
20 cm.
MATTRO
MATTRO

Saltea Lavender Cool Memory NEW - MATTRO

813,89 RON 3.215,03 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Cod produs - SKU LVDCLMY
Gradul de fermitate Mediu dur

SKU
LVDCLMY
Categorii
Brand
Înălţime saltea
20 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică, Spumă profilată
Garanție
5 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da

Descriere

  peste 120 cm - 2 perne cadou Memory Puf


Înălţime saltea: 20 cm.
Gradul de fermitate: Mediu dur
Miez: Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică, Spumă profilată
Husă cu fermoar: Da
Garanție: 5 ani


Salteaua cu două fețe Lavender Cool Memory NEW din brandul saltelelor MATTRO este o saltea sănătoasă, pentru relaxare și de revigorare, care va contribui la îmbunătățirea somnului dumneavoastră indiferent de anotimp. Model fără arcuri, cu nucleu fabricat din spumă poliuretanică ortopedică (12 cm) , cu proprietatea structurii de aerisire. Pe una dintre cele două fețe ale saltelei vă veți putea bucura de efectul de masaj, datorită stratului cu spumă profilată (3 cm) , ce contribuie la relaxarea zonei capului și a întregului corp . Zonarea suplimentară oferită de acest tip de spumă asigură pentru cele 7 zone ale corpului susținerea necesară- în zonele de presiune, capul, umerii, spatele, bazinul pleviar, genunchi, glezne și tălpi.

La cea de-a doua față a saltelei se află un strat de spumă memory (3 cm) cu efect de prospețime, o soluție ideală pentru lunile de vară. Spuma memory se adaptează la forma corpului, elimină presiunea din corp și datorită senzației de prosepțime vă veți trezi revigorați. Pe lângă calitatea ortopedică a saltelei Lavender Cool Memory, aceasta are și efect de liniștitor, datorită texlilului de înaltă calitate, a nano-capsulelor și parfumul rafinat de lavandă. Pentru o ușoară întreținere husa este fabricată cu fermoar. Lavanda are efecte benefice asupra sănătății organismului și asupra calității somnului. Contribuie la un somn odihnitor, este antibacteriană și contribuie la diminuarea problemelor aparatului respirator. Din cauza caracteristicilor utile, salteaua este ideală pentru adulți, copii, persoane cu alergii, cu dureri dese de cap sau pentru persoane care suferă de insomnie. Rezolvați problemele prin garantarea somnului odihnitor oferit de salteaua cu două fețe Lavender Cool Memory NEW, cu două fețe distincte, pe care le puteți folosi în funcție de anotimp sau după preferințele dvs. de confort.

Proprietățile și structura saltelei Lavender Cool Memory NEW:

  • Nucleu ortopedic din spumă poliuretanică cu aerisire
  • Strat de spumă profilată cu efect de masaj și relaxare pentru cele 7 zone de confort
  • Strat de spumă memory termică cu efect răcoritor
  • Fiecare față a saltelei cu senzație diferită- de vară și de iarnă
  • Țesătura de acoperire fabricată din textil de înaltă calitate și parfum rafinat de lavandă
  • Husă cu fermoar și antibacteriană
  • Saltea cu efect de relaxare pentru sănătate, potrivită pentru fiecare persoană
  • Potrivită pentru combaterea durerilor de cap, migrenă, alergie, insomnie și probleme respirator
  • Termen de livrare 7 - 10 zile lucrătoare.


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 


1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.Detalii

SKU
LVDCLMY
Categorii
Brand
Înălţime saltea
20 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică, Spumă profilată
Garanție
5 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da