LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

49%
cadou
28 cm.
MATTRO
MATTRO

Saltea Ortopedica Avangard MATTRO

1.919,40 RON 3.825,31 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Livrare in 3-5 zile lucratoare
Alege mărimea
Cod produs - SKU LLSK
Gradul de fermitate Reglarea fermității

SKU
LLSK
Categorii
Brand
Înălţime saltea
28 cm.
Gradul de fermitate
Reglarea fermității
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică
Garanție
25 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da

Descriere

pentru o saltea cu lățimea de până la 120 cm - 1 buc. Perne Comfort-S cadou


  pentru o saltea cu o lățime de peste 120 cm - 2 buc. Perne Comfort-S cadou


Înălţime: 28 cm.
Garanție: 25 ani
Livrare gratuită
Gradul de duritate: Posibilitate pentru 4 combinații cugrad de duritate diferită
Fermoar pe husă
Husă lavabilă
Se utilizează cu cadru pentru saltea: Da


Salteaua cu două fețe Avangard este singura saltea de lux de acest gen, realizată prin tehnologie care combină patru tipuri de duritati într-o singură saltea, ceea ce permite corpului să se odihnească în cel mai sănătos mod. Calitatea acestui model de saltea se datorează faptului că îmbină cel mai bun dintre cele trei tehnologii inovatoare: Memory Foam de înaltă calitate, Soft Foam și Hard Foam. Memory Foam de înaltă calitate este un material de cea mai înaltă clasă, a cărui proprietate este de a ocupa fiecare curbă a trupului tău și de a oferi corpului moliciune. Hard Foam este un material care oferă stabilitate corpului în timpul somnului și conferă fermitatea necesară. Soft Foam menține spatele în poziția corectă și previne apariția durerilor la nivelul coloanei vertebrale și a spatelui, oferind o senzație echilibrată de confort. În funcție de ritmul și de regimul diferit a vieții tale de zi cu zi, poți schimba cu ușurință straturile și a le rearanja în 4 combinații diferite în căutarea unei odihne stabile sau a plăcerii blânde și plăcute.


În plus, dacă preferați o saltea fermă, iar partenerul dvs. preferă să doarmă pe una mai moale, atunci miezul vă permite să o mutați în zone separate astfel încât să obțineți mediul ideal de dormit pentru amândoi. Salteaua Avangard de la marca Mattro este realizată atât cu o husă exterioară detașabilă din material luxos matlasat New York, care are o vată căptușită, cât și cu huse interioare detașabile din 100% Ranfors (bumbac), care au capacitatea de a proteja straturile miezului. Pentru o mai mare stabilitate, 1 cm de spumă este introdus în placa laterală matlasată. Salteaua de înaltă calitate are 28 cm înălțime, vine ambalată în vid și rulată într-un manșon de polietilenă. Salteaua Avangard este soluția inteligentă pentru confort și somn sănătos.


Avantajele saltelei Avangard:

 • Mutarea ușoară a miezului pentru a obține confortul dorit
 • Posibilitate pentru 4 combinații cugrad de duritate diferită
 • Armonia cu partenerul în ceea ce privește duritatea în diferite zone
 • O combinație de 3 ultime tehnologii ale nucleului: Memory Foam High Quality, Soft Foam și Hard Foam
 • Carcasă superioară matlasată din material de lux detașabilă cu fermoar
 • Huse pentru miez interior din bumbac 100%.
 • Întreținere și igienă ușoară
 • Inaltimea saltelei - 28 cm
 • Garanție 25 de ani
 • Salteaua se livrează ambalată în vid și rulată într-o manșonă de polietilenă

Perna Comfort-S este un model marca Mattro, cu o curbă specifică a miezului, asigurând suport anatomic pentru cap, gât și umeri. Nucleul este de la Memory form, care reacționează la temperatura corpului și reține formele. Perna este realizată cu tehnologia inovatoare Comfort-S, cu multe canale permeabile la aer în material. Ele facilitează trecerea ușoară a aerului, asigurând un mediu igienic de dormit. Husa este confecționată din material textil de înaltă calitate, completând confortul. Poate fi îndepărtată și spălată. A fost supusă unui tratament antibacterian și antiacarieni, ceea ce face ca perna Comfort-S să fie potrivită persoanelor cu pielea mai sensibilă sau care suferă de diferite tipuri de alergii. Perna Comfort-S are, de asemenea, și o husă interioară.


Caracteristicile pernei Comfort-S:

 • Miez din spumă cu memorie
 • Curbă anatomică a pernei
 • Tehnologie Comfort-S
 • Canale verticale pentru o bună ventilație a aerului
 • Antibacterian
 • Husă detașabilă
 • Husă interioară
 • Gradul de fermitate - moale
 • Dimensiunea pernei - 55 x 35 x 12/10 cm

INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 

1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.


Detalii

SKU
LLSK
Categorii
Brand
Înălţime saltea
28 cm.
Gradul de fermitate
Reglarea fermității
Miez
Spumă cu memorie, Spumă foarte elastică
Garanție
25 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Da