LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

Ekon
Ekon

Saltea Standard - Ekon

956,20 RON 1.366,00 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Înălţime saltea
Duritate
Lățime
Lungime
Gradul de fermitate Dur, Mediu dur

Categorii
Brand
Gradul de fermitate
Dur, Mediu dur
Miez
Spuma de latex
Garanție
10 ani
Greutatea maximă recomandată
90 - 130 kg/persoană, 90 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Nu

Descriere

Înălţime saltea: 18; 20 cm.
Gradul de fermitate: Mediu dur - 90 kg/persoană; Dur - 90 - 130 kg/persoană
Miez: Spumă de latex
Husă cu fermoar: Nu
Garanție: 10 ani

Fabricată din 100% latex cu șapte zone de confort și canale verticale pe toată lungimea. Completat de o husă clasică.

Salteaua Latex Standard este modelul nostru clasic și este proiectat pentru a vă oferi un mediu confortabil pentru un somn sănătos și de calitate.

Spuma de latex din produsele EKON a fost testată și certificată în ceea ce privește lipsa substanțelor dăunătoare sănătății, în conformitate cu Oeko-Tex® Standard 100 din Germania. Este certificată ca fiind de CLASA I – recomandată chiar și pentru produsele destinate copiilor.

Are șapte zone ortopedice pe lungimea saltelei. Ele sprijină de-a lungul coloanei vertebrale și au o duritate diferită, care oferă confort pentru fiecare parte a corpului- glezne, genunchi, coapse, solduri, talie, umeri și cap.

Latexul este un fluid lăptos alb care constă din particule de cauciuc emulsionate în apă.

Datorită proprietăților sale alcaline, latex și spuma de latex sunt materiale antialergice și antiacariene. Caracterizate prin elasticitate și rezistență ridicată, sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii. Spuma de latex obținută din acesta, în combinație cu latexul natural, este utilizat pe scară largă la fabricarea produselor de dormit (saltele și perne). O caracteristică distinctivă a spumei de latex este structura sa celulară deschisă.  Acest lucru determină capacitatea sa de “a respira”, adică permite aerului sa circule, aerisește salteaua, prevenind astfel încingerea.


NUCLEU DIN LATEX


  • Deschizături verticale pentru ventilație
  • Nucleu monolit din latex 100 %
  • 7 zone de confort


HUSĂ


  • de culoare deschisă
  • jacard 60% bumbac i 40% poliester
  • material matlasat 200gr de vata siliconică pe partea interioară2
  • Husa fixa


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 


1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.

Detalii

Categorii
Brand
Gradul de fermitate
Dur, Mediu dur
Miez
Spuma de latex
Garanție
10 ani
Greutatea maximă recomandată
90 - 130 kg/persoană, 90 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.
Husă cu fermoar
Nu