LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

MATTRO
MATTRO

Saltea Super Flex Gel Mattro

698,14 RON 3.436,72 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Livrare in 3-5 zile lucratoare
Alege mărimea

Categorii
Brand
Garanție
10 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.

Descriere

Garanție: 10 ani;

Înălțime: 19 cm;

Fermitate: Medie;

Sarcină: 120 kg (pentru o singură mărime);;

Spumă foarte elastică

Spumă de memorie cu Cool Gel

Antibacterian și anti-acarian


Tratament delicat cu Aloe Vera
Potrivit pentru copii și adulți
Miez de spumă foarte elastic
Strat de spumă cu memorie Cool Gel
Diferite laturi de fermitate
Proprietăți ortopedice, de susținere a spatelui


Creată în exclusivitate pentru nevoile tale, salteaua Super Flex Gel iți va oferi două senzații de confort complet diferite, deoarece are doua fețe cu fermitate diferită. Salteaua este realizată dintr-un miez special fără arcuri, la baza căruia este încorporată spumă foarte elastică care oferă suport ortopedic maxim. Pe de o parte a acestui strat de bază este amplasată Spuma cu memorie Cool Gel de 3 cm. Spuma cu memorie oferă confort anatomic și tangibil, iar în combinație cu gelul răcoritor, confortul de nedescris este garantat. Cele două fețe ale saltelei oferă senzații diferite de fermitate, iar în funcție de preferințe, poți schimba partea saltelei. Husa textilă de înaltă calitate are toate calitățile necesare și oferă un mediu de somn sănătos datorită tratamentului cu Aloe Vera. Salteaua Super Flex Gel cu două fețe are calități incontestabile, iar beneficiile ei sunt nenumărate. Ai încredere în produsele de dormit de la Mattro.


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 


1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.

Detalii

Categorii
Brand
Garanție
10 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.10.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.