LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

MATTRO
MATTRO

Saltea Super Flex Memory Mattro

678,00 RON 3.336,04 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Livrare in 3-5 zile lucratoare
Alege mărimea

Categorii
Brand
Garanție
10 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.

Descriere

Livrare gratuită a produselor în toate satele și orașele!

Garanție: 10 ani;

Înălțime: 19 cm;

Fermitate: Medie;

Sarcină: 120 kg (pentru o singură mărime);

Strat introdus de spumă cu memorie: 3 cm;

Material textil cu Aloe Vera


Saltea fără arcuri, cu un strat de spumă cu memorie
Două fețe cu diferite grade de confort
Material textil tratat cu Aloe Vera
Suport excelent pentru întregul corp
Potrivit pentru utilizarea de către persoanele alergice

Salteaua Super Flex Memory a fost creată cu ideea unui somn maximal favorabil. Miezul este construit dintr-o combinație impresionantă de materiale de înaltă calitate care au grijă perfect de poziția corectă a coloanei vertebrale. Spuma foarte elastică introdusă în miez are proprietatea de a îndepărta tensiunea acumulată în diferitele părți ale corpului. Deasupra acestei spume este un strat de 3 cm de spumă cu memorie. Proprietatea spumei cu memorie este de a se adapta la curbele corpului și de a oferi consumatorului un sprijin optim și un confort maxim. Salteaua impresionantă Super Flex Memory are stofa tratată cu Aloe Vera, care te va face să te relaxezi și să te afunzi într-o adevărată relaxare, ajutându-te să dormi liniștit. Țesătura moale a stofei oferă un mediu curat de dormit și îmbunătățește sănătatea. Acest model de saltea al producătorului Mattro este potrivit pentru persoanele care preferă o saltea cu două fețe și perceperea confortului diferit.


INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 

1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.Detalii

Categorii
Brand
Garanție
10 ani
Greutatea maximă recomandată
120 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.