LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

50%
27 cm.
Prestige
Prestige

Saltea ZERO GRAVITY 7 - Prestige

898,00 RON 1.796,00 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Gradul de fermitate Mediu dur

Categorii
Brand
Înălţime saltea
27 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Garanție
3 ani
Greutatea maximă recomandată
130 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.

Descriere

Înălţime saltea: 27 cm.

Gradul de fermitate: Mediu dur

Miez: Arcuri pocket 

Husă cu fermoar: Nu

Garanție: 3 ani

Salteaua se livreaza rulata 

 Dezvoltata  impreuna cu specialisti ortopezi, Salteaua Zero Gravity are 7 zone de confort si o inaltime totala de 27 cm, ce ofera un sprijin complet pentru corp si confortul de care aveti nevoie pentru a va trezi dimineata odihnit si plin de energie. Spuma poliuretanica si spuma cu memorie din saltea ii permite acesteia sa se conturereze perfect pe corpul tau, astel va ofera sprijinul de care aveti nevoie

Grosime:

27 cm (+/- 1 cm)

Fermitate :

4 din 5

 

 

Compoziție Husă:

  1. Tricot termoregulator: Acesta este un tip de material textil care are proprietăți de termoreglare. Acesta ajută la menținerea unei temperaturi optime pe suprafața saltelei, indiferent de condițiile de mediu. De exemplu, poate ajuta la răcirea în timpul verii și la menținerea căldurii în timpul iernii.

  2. Antitranspirant: Această caracteristică se referă la capacitatea saltelei de a preveni acumularea excesivă de umiditate. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unor materiale absorbante care permit o bună circulație a aerului și evaporarea transpirației.

  3. Antialergic: Această caracteristică implică utilizarea unor materiale hipoalergenice care reduc riscul de reacții alergice. Salteaua este concepută pentru a minimiza potențialul de iritare a pielii și de a preveni acumularea acarienilor și a altor alergeni.

 

Compoziție Interioară:

Arcurile individuale cu 7 zone de confort și o înălțime de 3 cm sunt realizate dintr-un burete cu fermitate medie-tare, care oferă un suport optim pentru coloana vertebrală. Aceste arcuri sunt concepute pentru a se adapta la forma corpului, oferind un confort individualizat în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Materialul folosit pentru arc este poliuretanul indeformabil, ceea ce înseamnă că arcul nu se va deforma în timp și va menține întotdeauna forma inițială. Acest lucru asigură durabilitatea și stabilitatea arcului pe termen lung.

Instrucțiuni de îngrijire:

Evitați umezirea saltelei.

Nu se recomandă curățarea umedă și uscarea cu fierul de călcat.

Este recomandat să protejați salteaua cu o husă.

Se recomandă aerisirea zilnică a încăperii și expunerea saltelei la aer curat.

Este bine ca saltelele sa fie intoarse o data la trei luni pentru a asigura uzura uniforma, inversand zona superioară (de cap) cu cea inferioara (de picioare)

Dacă salteaua vine rulată, acordați 48 ore pentru o revenire completă la forma inițială.

În maxim 10 zile salteaua trebuie desfăcută din folie


Detalii

Categorii
Brand
Înălţime saltea
27 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Garanție
3 ani
Greutatea maximă recomandată
130 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.