LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

73%
5 cm.
MATTRO
MATTRO

Topper Massage - MATTRO

256,64 RON 986,04 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Gradul de fermitate Mediu dur

Categorii
Brand
Înălţime saltea
5 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă poliuretanică
Garanție
3 ani
Greutatea maximă recomandată
110 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023

Descriere

Înălţime saltea: 5 cm.
Gradul de fermitate: Mediu
Miez:  Spuma poliuretanica profilata 
Husă cu fermoar: Da
Garanție: 3 ani


Topper Massage - Mattro

Topper Massage de la  Mattro este un alt produs din seria cu efect de masaj si efect benefic asupra organismului. Miezul modelului este realizat în întregime din spumă poliuretanică profilată pe o parte (4 cm), care, datorită efectului său de masaj, susține circulația sângelui în timpul somnului și previne crampele și disconfortul. Carcasa are si o suprafata specifica Fresh Bubbles -  relief care sustine actiunea de masaj si sporeste confortul. Husa este detasabila cu fermoar si poate fi tinuta cu usurinta curata acasa prin spalare . Fermoarul este de culoare roșie și oferă un aspect sofisticat topperului . La cele patru capete ale modelului Massage sunt cusute benzi elastice late de 3 cm prin care puteti atasa cu usurinta topperul de salteaua principala pentru a preveni alunecarea. Gradul de duritate este mediu, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de utilizatori.

Specificații ale Topperului Memory Massage:

-Spuma poliuretanica profilata 
-Husa cu fermoar
-Capetele elastice pentru o prindere usoara
-Textil lux Bubbles
- Inaltime 5 cm
-Tratament antibacterian

INSTRUCȚIUNI PENTRU DESPACHETARE CORECTĂ


Este foarte important să știți că noua dvs saltea va fi livrată sub forma unei role compacte, sigilate în vid, învelită în două straturi de plastic. 

Topper Massage - M

1. Scoateți ambalajul de transport exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tăiați sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu forțați, nu folosiți obiectele ascuțite (cuțitul) atunci când îndepărtați ambalajul pentru a nu deteriora materialul textil.

2.  Derulați salteaua în vid cu grijă pe un pat/somieră care să se potrivească cu dimensiunile exacte ale saltelei achizitionate. Tăiați cu grijã sacul de plastic pe la capete și îndepărtați-l.

3.  Lăsați salteaua să -și revină la volumul inițial și nu o utilizați pentru o perioadă de 24- 48 de ore.


attro

Topper Massage de la  Mattro este un alt produs din seria cu efect de masaj si efect benefic asupra organismului. Miezul modelului este realizat în întregime din spumă poliuretanică profilată pe o parte (4 cm), care, datorită efectului său de masaj, susține circulația sângelui în timpul somnului și previne crampele și disconfortul. Carcasa are si o suprafata specifica Fresh Bubbles -  relief care sustine actiunea de masaj si sporeste confortul. Husa este detasabila cu fermoar si poate fi tinuta cu usurinta curata acasa


Detalii

Categorii
Brand
Înălţime saltea
5 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Miez
Spumă poliuretanică
Garanție
3 ani
Greutatea maximă recomandată
110 kg/persoană
Promoția saltelei este valabilă până pe
31.12.2023