LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

Mai multe informații despre magazinul online Mattro.ro

Crearea și dezvoltarea magazinului online de saltele și produse pentru dormitor Mattro.ro este rezultatul experienței echipei noastre, acumulată de-a lungul a mai multor ani de muncă în domeniul produselor pentru somn (2010 - 2021).

Pentru a satisface clienții, Mattro.ro oferă consiliere profesională din partea consultanților de vânzări special pregătiți, ale căror sfaturi sunt legate direct de dorințele și cerințele potențialilor cumpărători.

Specialiștii noștri vă vor sfătui ce produs să alegeți, în funcție de nevoile dvs. personale, sau vă vor înregistra comanda în cazul în care ați ales un anumit articol. În plus, puteți obține informații de la aceștia despre starea comenzilor deja plasate.

Site-ul Mattro.ro a fost creat și întreținut de profesioniști în domeniul IT și scopul său este de a face acest lucru cât mai ușor posibil pentru cumpărători. Există un meniu special și un filtru pentru a ajuta și a rafina căutarea.

Echipa Mattro.ro pune la dispoziție o multitudine de fotografii și o descriere detaliată a fiecărui articol, pentru a fi pe deplin informat despre produsele pe care le cauți.

De-a lungul anilor, magazinul saltele Mattro a devenit unul dintre cei mai de încredere parteneri ai mai multor producători bulgari și străini de saltele și mobilă.