LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 1000 lei  | La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport  | Termen de livrare 6 - 10 zile

50%
19 cm.
Prestige
Prestige

Saltea ALOE VERA THERAPY Prestige

584,00 RON 1.168,00 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 1000 lei La comanda sub 1000 lei - 25 lei taxa de transport
Alege mărimea
Gradul de fermitate Mediu dur

Categorii
Brand
Înălţime saltea
19 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Garanție
3 ani
Greutatea maximă recomandată
130 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.

Descriere

Garanție: 3 ani;

Înălțime: 19 cm;

Fermitate: Mediu -dur

Sarcină: 140 kg per persoana 

Spumă poliuretanica

Husa detasabila: nu

Salteaua se livreaza rulata 

Saltea ALOE VERA THERAPY, reversibilă, hipoalergenică, super ortopedică, PrestigeHome


O PRIVIRE ÎN INTERIORUL SALTELEI

  1. Tricot cu tratement Aloe Vera, termoregulator, antitranspirant si hipoalergenice de 230 gr/mp pe ambele parti ale saltelei
  2. Vatelina cu fibre de 160 gr/mp
  3. Spuma poliuretanica elastica.
    Spuma cu grosimea de 17 cm de mare densitate 25 kg/m3Saltea ALOE VERA THERAPY, reversibilă, hipoalergenică, super ortopedică, PrestigeHome


Extractul de Aloe Vera este cunoscut pentru multiplele sale beneficii terapeutice și cosmetice. Această plantă a fost utilizată de secole pentru proprietățile sale antioxidante și calmante. Aloe Vera conține o varietate de substanțe active, inclusiv vitamine, minerale, enzime și compuși vegetali, care conferă numeroase efecte benefice organismului.

Atunci când este aplicată pe piele sau utilizată în produse textile, cum ar fi husele saltelelor sau pernelor, Aloe Vera poate oferi o senzație deosebită de confort și plăcere la atingere. Extractul de Aloe Vera poate contribui la menținerea unui mediu de somn natural, deoarece are proprietăți hidratante și emoliente, ajutând la păstrarea nivelului optim de hidratare a pielii.

Saltea ALOE VERA THERAPY, reversibilă, hipoalergenică, super ortopedică, PrestigeHome

Utilizarea materialelor absorbante și respirabile în produsele textile, cum ar fi husele saltelelor sau pernelor, poate contribui la reducerea alergiilor și a mirosurilor neplăcute. Structura cu goluri a fibrei permite o evaporare rapidă a umidității, menținând un mediu uscat și astfel reducând șansele de proliferare a acarienilor și a mucegaiului.

Acarienii și mucegaiurile sunt cunoscuți ca fiind principalii factori declanșatori ai alergiilor și pot provoca simptome neplăcute precum strănut, congestie nazală, mâncărime și iritații ale pielii. Prin menținerea unui mediu uscat și reducerea umidității, se poate reduce și riscul apariției acestor alergeni în mediul de dormit.

Certificarea OEKO-TEX Standard 100 este un standard recunoscut la nivel global pentru materialele textile și asigură că produsul respectiv a fost testat pentru substanțe nocive. Această certificare garantează că produsul este sigur din punct de vedere chimic și minimizează riscurile pentru sănătate.

Saltea ALOE VERA THERAPY, reversibilă, hipoalergenică, super ortopedică, PrestigeHome

Multe saltele moderne sunt proiectate să fie reversibile, ceea ce înseamnă că ambele părți ale saltelei sunt prevăzute cu aceleași materiale și caracteristici. Acest design are ca scop extinderea duratei de utilizare a saltelei și menținerea confortului pe termen lung.

Prin întoarcerea periodică a saltelei, distribuția greutății corpului se modifică și zonele solicitate în mod constant se pot schimba. Acest lucru ajută la prevenirea deformărilor și la menținerea nivelului optim de suport și confort. De exemplu, în timp ce dormitorii pot prefera o anumită parte a saltelei, prin întoarcerea periodică, presiunea se va distribui uniform și salteaua va rămâne într-o formă bună pentru o perioadă mai lungă de timp.

Este important să verifici instrucțiunile specifice ale producătorului pentru întoarcerea și rotirea saltelei, deoarece pot exista recomandări speciale în funcție de modelul și tipul de saltea. De asemenea, unele saltele pot avea un design specific, cu straturi diferite pe fiecare parte, iar întoarcerea lor poate fi necesară pentru a profita de toate caracteristicile și beneficiile oferite.

Reține că durata de utilizare și eficiența saltelei pot varia în funcție de calitatea materialelor, stilul de dormit și alte factori individuali. Este întotdeauna recomandabil să consulți ghidul de utilizare și întreținere furnizat de producător pentru a te asigura că îți îngrijești salteaua corect și o menții într-o stare bună pe termen lung.


Saltea ALOE VERA THERAPY, reversibilă, hipoalergenică, super ortopedică, PrestigeHome

Este adevărat că unele saltele pot fi livrate sub formă de role comprimate și sigilate în vid. Aceasta este o metodă eficientă de ambalare și transport, care oferă multiple beneficii.

Prin comprimarea și vidarea saltelelor, acestea ocupă mai puțin spațiu în timpul transportului, ceea ce reduce costurile de livrare și emisiile de carbon asociate. De asemenea, ambalarea sub formă de rolă comprimată face mai ușor manevrarea și manipularea saltelei în timpul procesului de livrare.

Atunci când primești salteaua sub formă de rolă comprimată și vidată, va trebui să o desfaci și să o lași să se desfășoare treptat. Salteaua se va reface la dimensiunile și forma sa normale în câteva ore sau în câteva zile, în funcție de tipul și de calitatea saltelei.

Este important să urmezi instrucțiunile furnizate de producător pentru a desface și a pune salteaua în uz în mod corect. Aceste instrucțiuni vor asigura că salteaua se desfășoară corect și că își recâștigă forma și confortul inițiale.

Este posibil ca salteaua să aibă un miros ușor la desfacere, dar acesta ar trebui să se disipeze în câteva zile. Acest lucru este normal și nu ar trebui să afecteze calitatea sau siguranța saltelei.

Saltea ALOE VERA THERAPY, reversibilă, hipoalergenică, super ortopedică, PrestigeHome

Salteaua Aloe Vera Therapy promite un somn confortabil și de calitate, oferind sprijin adecvat și aliniere a vertebrelor în fiecare poziție de dormit. Alinierea corectă a coloanei vertebrale este esențială pentru reducerea tensiunii musculare și pentru obținerea unui somn odihnitor.

Saltelele care oferă un suport corespunzător pot ajuta la distribuirea greutății corpului uniform, reducând astfel punctele de presiune și disconfortul. Acest lucru poate contribui la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine în timpul somnului.


Detalii

Categorii
Brand
Înălţime saltea
19 cm.
Gradul de fermitate
Mediu dur
Garanție
3 ani
Greutatea maximă recomandată
130 kg/persoană
Important
Faceți clic pe butonul ”ALEGE MĂRIMEA” de mai sus pentru a vedea toate dimensiunile. Prețul se va modifica automat la alegerea unei alte dimensiuni.